miércoles, 24 de noviembre de 2010

Un 9 estil per explicar què passa a la tele.

La redacció d’Estil9 ens hem plantejat explicar el que passa a la tele, però no què diu la B.Esteban o quina audiència ha donat la súper producció de tal sèrie, NO NO NO, el que volem és explicar el que es viu en una redacció d’un canal de televisió per a dones. La part humana i més anecdòtica del que s’amaga darrera les càmeres.
Per exemple, quan al passadís ens trobem a un “famossillo”, saltem, anem 200 vegades al lavabo, 300 a la màquina de cafès, etc. i tot això només per creuar-nos “al famós de turno” que a més no té perquè ser del nostre canal. Què? Com? Si si si com ho llegiu, perquè a la tele sovint estem barrejats i en un mateix edifici (que per cert  és gegant) convivim departaments de La Sexta, 8TV, 105 TV, Gol TV, Marca TV, Platós de TV3, Estil9… hi ha un “pupurri” de diferents canals de televisió inclús estudis de fotografia, agències, etc.
Però tornant a l’anècdota de la recerca del famós, el més divertit de tot no és el famós sinó el que ens riem després totes comentant la jugada! A vegades inclús ens posem gloss per sortir a buscar un cafè així si ens creuem al famós estem presentables…
En definitiva, que avui inaugurem el blog del canal de televisió Estil9 on a vegades parlarem de coses que passen al nostre canal, d’altres farem el tafaner o inclús parlarem de coses personals com per exemple on ha anat alguna de nosaltres de cap de setmana, o si ha fet un pastisset boníssim penjarem la recepta i les fotos,  anunciarem shows rooms, campanyes de publi interessants o col·leccions de firmes high couture o low cost  el que volem és distreure no informar perquè així des de la redacció encara ens ho passem millor!
Benvingudes a totes al nostre blog!
By Nouvelle.

2 comentarios:

  1. què bé!!!!!!! la nostra part més cotilla està encantada amb la iniciativa! un petonàs i per molts molts posts

    ResponderEliminar
  2. Hola Miss Nouvelle,

    Serà tot un plaer seguir-vos pel blog i compartir aquestes risses, receptes i mil coses que tant ens agraden a les dones,... sobretot si penjo recptes com la del pastís de 3 xocos.... mmmm NYAMNYAM...

    Molta sort i fins aviat!!!!!!

    GIGI

    ResponderEliminar