viernes, 3 de diciembre de 2010

After The Shopping Night Barcelona..


Pels que us vàreu perdre la nit d’ahir a Passeig de Gràcia aquí teniu les fotos resum de la nit nés glamourosa…


The Shopping Night Barcelona va montar un espai exclusiu per prendre copes amb algun que altre famosillo…

Hugo Boss va obrir les seves portes amb un aparador en moviment: els maniquins eren models.



Moltes botigues com Mango o Desigual repartien globus i la veritat és que era maco de veure el passeig amb la gent amb globus.
Altres botigues com  ara Santa Eulàlia repartien copes de cava. Però el detall que em va encantar és que com al costat de la Santa Eulàlia hi ha uns andamis de obra la pròpia botiga ha decidit decorar-lo de Nadal amb els mateixos llums de colors de la seva façana. Si passeu fixeu-vos!!


El Majestic va organitzar un “mercadillo de joves dissenyadors”  però el que a mi sempre m’agrada és la decoració nadalenca de la seva façana. Em quedaria estona embovada mirant les llumetes!


Ah! i al Mandarín hi havia una llarguíssima cua perquè convidaven a una tassa de caldo fet per la Xef Carme Ruscalleda. Però  nosaltres la veritat més que pel caldo vam quedar sorpreses dels 2 Aston Martin que exposaven just davant de l’hotel. Són l’elegància per excel·lència.

En fi, que si aquest cap de setmana o pont esteu per aquí passajeu pels carrers de la vostra ciutat i gaudiu dels llums de Nadal (que és gratis)!! I els que esteu per Barcelona no us perdeu la Fira de Santa Llúcia que el posen avui fins el 23!

Bon  pont  o finde a tots!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario