jueves, 9 de diciembre de 2010

Una idea amb molt de disseny per regalar aquest Nadal…


Un regal molt femení, chic més no poder, original pel seu increíble packaging i molt útil! Sí sí aquest és el maquillatge Benefit, perquè posar-nos guapes ens agrada però si a més el nostre maquillatge és de disseny, amb estil i sobretot bo.. què més es pot demanar?

Aquesta és part de la filosofía Benefit Cosmetics. El 1976 dues  noies bassones d’un poble de San Francisco van crear aquest  maquillatge bo però alhora amb un packaging ple d’il·lustracions, amb un imaginari molt pin up.  



Per què a la redacció d’Estil 9 ens agrada Benefit?
  1. Pel dissenys del seus packaing perque són “lo más”.
  2. I  perquè per utilitzar Benefit no has de ser una professional del maquillatge ja que en el seu catàleg o a la seva web http://www.benefitcosmetics.com/ t’ensenyen  pas a pas i de forma moooolt fàcil quina és la manera d’aplicar cada producte i sobretot quin és el producte que  et va segons la pell, la forma dels ulls, de la cara, etc. 



Ah! i la majoria del seus productes es poden portar al bolso! 



On trobar-lo? Hi han stands a El Corte Inglés i botigues Sephora.  O compra-ho on-line a http://www.benefitcosmetics.com/


PD: Als seus stands podràs fer-te amb el catàleg de la marca, que per moltes de nosaltres aquest s’ha convertit en la bíblia del make up!! 


No hay comentarios:

Publicar un comentario