miércoles, 1 de diciembre de 2010

Una dosis de xoco al dia!

Per fi comença el desembre i per tant arriba el dia 1, i això per les aficionades a la xocolata vol dir que gràcies al Calendari d’Avent sí o sí cada dia haurem de menjar una peça de xocalata! I no ens haurem d’amagar, ni sentir-nos malament ni res de res, només haurem de gaudir de la nostra dosis diària de bombonet i a sobre cada dia amb una forma i inclús gust diferent.
La nostra iniciativa…
A la redacció som moltes les addictes a aquest plaer i per fer més divertit el nostre dia a dia (nosaltres seguim necessitant una excusa) hem decidit portar-nos cadascuna el nostre Calendari d’Advent. Així el “sprin” de compres nadalenques, el fred siberià que ens envolta i el conte enrere per Nadal serà més dolç!!
El més tradicional aquí és que sigui de xocolates (i els nostres són així) però a altres ciutats es posen caramels, regalets… diferents coses perquè cada dia sigui una sorpresa.
La veritat és que hi han molts tipus de calendaris i de molt originals, inclús a molts blogs t’ensenyen calendaris DIY. Aquí van diferents tipus de calendaris molt i molt macos, l’any que ve ens haurem de posar a fer-ne un DIY.



I vosaltres? Quins Calendaris d’Advent teniu?
Una dosis de xocolata al dia és una alegria!

1 comentario:

  1. Això que feu a la redacció és genial!! Però jo proposo més dosis de dulçura (a més a més de la xocolata que ens mereixem sense sentir-nos malament), ternura i bombonets! En contes de menjar-me un trosset de xocolata al dia, o a més a més... he pensat de que el meu calendari d'advent sigui cada dia un trosset de les meves amigues, de les que més estimo, un trosset de la meva família, i un trosset de records màgics per aquests dies, que de ser tristos, els podem convertir en algo més que divertits...

    UNA DOSIS DE XOCOLATA AL DIA ES UNA ALEGRIA, SISI!!! I LES MEVES AMIGUES... SON LES MEVES XOCOLATINES...

    ResponderEliminar